HoSt houdt op 11 januari 2018 een vrije inloopavond. Studeer jij of heb jij gestudeerd in de richting MBO / HBO / WO Werktuigbouw / Autotechniek / Chemische Technologie of vergelijkbare richting? En wil je meewerken aan innovatieve projecten op het gebied van duurzame energie? Dan leren we je graag kennen! We zoeken zowel mensen met ervaring als starters voor verschillende functies, waaronder:

Tekenaars / Constructeurs, Project / Process Engineers, Projectleiders & Service Monteurs. Kijk hier voor alle vacatures. Staat jouw baan er niet tussen? Maar heb je wel interesse is een baan bij HoSt? Kom langs voor het bespreken van de mogelijkheden!

WAT

Inloopavond. Tijdens deze inloopavond kun je kennismaken met HoSt. Onze medewerkers vertellen je over de projecten en de werkzaamheden. We komen graag met jou in contact. Wie weet welke mogelijkheden er liggen voor jou binnen ons bedrijf!

WANNEER

Donderdag 11 januari 2018 van 17.00 tot 19.30 uur. Inloop is de gehele avond mogelijk en je hoeft je niet aan te melden. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

WAAR

Hoofdkantoor HoSt – Thermen 10, 7521 PS Enschede. Vlakbij station Kennispark.

Download de flyer

Aanmelden voor de inloopavond is niet nodig. Heb je vragen? Mail naar [email protected].