HoSt biedt kennisrijke dienstverlening aan op het gebied van het aanvragen van vergunningen. Het uitgangspunt van onze professionele ondersteuning op dit vlak is onze eigen technologie.

Wilt u een vergunning verkrijgen voor een installatie, die daadwerkelijk zo gebouwd kan worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. HoSt vraagt voor u een vergunning aan, zodat u bij toekenning ook echt op de door u gewenste wijze kunt bouwen en niet voor een lange lijst met wijzigingen terug hoeft naar uw vergunningverlener.

Complete vergunningaanvraag

U bent als klant leidend voor de diensten die u op het gebied van vergunningaanvragen af wilt nemen. Wij hebben ervaring met alle vergunningsaspecten van bio-energietechniek voor het verkrijgen van de gehele omgevingsvergunning. Hierbij zullen wij op specialistisch terrein samen met u op zoek gaan naar een passende adviseur, waaronder aspecten als geur, geluid en bouwkundige berekeningen.

Voorbeelden van projecten:

  • Begeleiden van een complete vergunningaanvraag: van bestemmingsplan tot omgevingsvergunning en watervergunning binnen de Waterwet.
  • Adviseren bij het opstellen van een nieuw bestemmingsplan.
  • Opstellen van een basic design met bijhorende milieuconsequenties.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van vergunningen kunt u contact opnemen met ons.

2 + 6 = ?