• Stage voor een Creatieve Content Creator

STAGE: MARKETING / CONTENT CREATOR

Wil jij een bijdrage leveren aan de transitie naar duurzame energie en helpen aan een afvalvrije samenleving? Dan heeft de marketingafdeling van HoSt Bioenergy Systems een gave meewerkstage voor jou op de afdeling Marketing & Communications! Starten in februari 2022 of in overleg.

Ben jij een derdejaars hbo-student van een marketing of media-opleiding (of vergelijkbaar / relevant) die…

  • Het belang ziet van online marketing en recruitment marketing;
  • De collega achter onze technieken in beeld kan brengen voor het versterken van onze employer branding en recruitment marketing;
  • Zin heeft om onze hightech systemen en technologieën naar sterke, creatieve en begrijpelijke content te ‘vertalen’;
  • Niet alleen goed is in Nederlands, maar ook hartstikke goed content in het Engels kan maken;
  • Naast de studie ook vindbaar is op de social media kanalen (Youtube, Instagram etc.) en die daar ook content plaatst;
  • In een groot international opererend family-owned bedrijf wil stagelopen;
  • Op mensen afstapt en ze het hemd van het lijf vraagt om tot een beeld te komen en dit vertaalt naar tekst, visuals en video.

Als je dit allemaal kan en ook enthousiast, leergierig en vol ideeën zit, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Over HoSt

De HoSt Groep, een familiebedrijf, is één van de wereldmarktleiders op het gebied van bio-energiesystemen en technologieën voor het omzetten van organische reststromen in duurzame energie en grondstoffen. HoSt staat voor samen werken aan hoogwaardig gebruik van reststromen en een maatschappij waarin afval niet bestaat, maar als herbruikbare grondstof wordt ingezet. Met ruim 240 medewerkers verspreid over zeven landen ontwikkelt, ontwerpt, fabriceert en onderhoudt HoSt sinds 1991 meer dan 300 innovatieve en bewezen installaties. HoSt draagt bij aan het succes van een circulaire economie, industrie en maatschappij door het produceren van hernieuwbare energie, het oplossen van het afvalprobleem en het creëren van waardevolle eindproducten uit reststromen.

HoSt heeft naast het hoofdkantoor in Nederland kantoren in Amerika, Frankrijk, Letland, Polen, Duitsland en Engeland en meer dan 300 gebouwde installaties in meer dan 30 landen over vier continenten. Voor de door HoSt geleverde systemen, heeft HoSt 24/7 service- en onderhoudsteams.

GEÏNTERESSEERD?

Mail je cv en motivatie voor de stage Marketing / Content Creator naar [email protected]. Stel al je vragen over deze stage aan Tamarah Swensen (Marketing Communications Manager) via 053 – 460 90 80 of [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.