• Op zoek naar een leuke bijbaan?

Parttime werkstudent Financiële Administratie

HoSt is vanwege de toegenomen werkzaamheden op zoek naar een student(e) die op bedrijfseconomisch en administratief vlak ondersteuning kan bieden op de afdeling Finance. Volg jij een hbo- of wo-opleiding gericht op de financiële bedrijfsvoering van ondernemingen en zoek jij naast jouw studie een relevante bijbaan voor 8 – 12 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel

  • Je bent een hbo / wo student, bij voorkeur in een bedrijfseconomische richting;
  • Je bent nauwkeurig, leergierig en betrouwbaar;
  • Je bent flexibel ingesteld en in staat verschillende soorten werkzaamheden uit te voeren;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar om op oproepbasis (8 – 12 uur per week) de afdeling te ondersteunen. In vakantieperioden kan er een mogelijkheid ontstaan om extra uren te werken.

Wat ga je doen?

  • Ondersteuning bieden op de afdeling Finance, crediteuren- en debiteurenadministratie en andere voorkomende werkzaamheden;
  • Ondersteuning van de Financial Controller en Assistent Financial Controller.

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid werkervaring op te doen op de financiële afdeling van een internationaal opererende organisatie;
  • Gevarieerde werkzaamheden;
  • Mogelijkheid om naast je studie te werken;
  • Leerzame internationale werkomgeving op slechts 5 minuten lopen van station Kennispark in Enschede;

Over HoSt

De HoSt Groep, een familiebedrijf, is één van de wereldmarktleiders op het gebied van bio-energiesystemen en technologieën voor het omzetten van organische reststromen in duurzame energie en grondstoffen. HoSt staat voor samen werken aan hoogwaardig gebruik van reststromen en een maatschappij waarin afval niet bestaat, maar als herbruikbare grondstof wordt ingezet. Met ruim 240 medewerkers verspreid over zeven landen ontwikkelt, ontwerpt, fabriceert en onderhoudt HoSt sinds 1991 meer dan 300 innovatieve en bewezen installaties. HoSt draagt bij aan het succes van een circulaire economie, industrie en maatschappij door het produceren van hernieuwbare energie, het oplossen van het afvalprobleem en het creëren van waardevolle eindproducten uit reststromen.

HoSt heeft naast het hoofdkantoor in Nederland kantoren in Amerika, Frankrijk, Letland, Polen, Duitsland en Engeland en meer dan 300 gebouwde installaties in meer dan 30 landen over vier continenten. Voor de door HoSt geleverde systemen, heeft HoSt 24/7 service- en onderhoudsteams.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de functie van werkstudent Financiële Administratie (bijbaan)? Stuur je cv en motivatie naar [email protected].

Meer informatie?

Algemene vragen kunnen worden gericht aan HR Manager Martijn Weinans, inhoudelijke vragen aan Bjorn Rikhof (Financial Controller) via +31(0)53 – 460 90 80.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!