• FINANCIËLE ADMINISTRATIE

  Parttime werkstudent(e) gezocht!

Parttime werkstudent Financiële Administratie

HoSt is vanwege de toegenomen werkzaamheden op zoek naar een student(e) die op bedrijfseconomisch en administratief vlak ondersteuning kan bieden op de afdeling Finance. Volg jij een hbo- of wo-opleiding gericht op de financiële bedrijfsvoering van ondernemingen en zoek jij naast jouw studie een relevante bijbaan voor 8 – 12 uur per week? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

JOUW PROFIEL

 • Je bent een hbo / wo student, bij voorkeur in een bedrijfseconomische richting;
 • Je bent nauwkeurig, leergierig en betrouwbaar;
 • Je bent flexibel ingesteld en in staat verschillende soorten werkzaamheden uit te voeren;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar om op oproepbasis (8 – 12 uur per week) de afdeling te ondersteunen. In vakantieperioden kan er een mogelijkheid ontstaan om extra uren te werken.

WAT GA JE DOEN?

 • Ondersteuning bieden op de afdeling Finance, crediteuren- en debiteurenadministratie en andere voorkomende werkzaamheden;
 • Ondersteuning van de Financial Controller en Assistent Financial Controller.

WAT BIEDEN WIJ?

 • De mogelijkheid werkervaring op te doen op de financiële afdeling van een internationaal opererende organisatie;
 • Gevarieerde werkzaamheden;
 • Mogelijkheid om naast je studie te werken;
 • Leerzame internationale werkomgeving op slechts 5 minuten lopen van station Kennispark in Enschede;

OVER HOST

HoSt is één van de belangrijkste spelers op het gebied van biomassa energie-installaties. Met ruim 150 medewerkers ontwikkelt, ontwerpt, fabriceert en onderhoudt HoSt sinds 1991 innovatieve energie installaties voor de productie van hernieuwbare energie uit biomassa en afval. HoSt draagt bij aan het succes van een circulaire economie door het produceren van hernieuwbare energie, het oplossen van het afvalprobleem en het creëren van waardevolle eindproducten uit organisch afval.

HoSt heeft naast het hoofdkantoor in Nederland kantoren in Frankrijk, Letland, Engeland, Kroatië en Duitsland. Voor de door HoSt geleverde biogasinstallaties, gasmotoren, ketels en warmte/kracht installaties heeft HoSt 24/7 onderhoudsteams in verschillende landen.

Voor overige vacatures zie: https://www.host.nl/nl/vacatures/

Solliciteren in tijden van COVID-19

Ook nu kun je veilig bij ons solliciteren. Voor jouw en onze gezondheid en ter preventie van het verspreiden van dit virus doen we dit met inachtneming van ‘Social Distancing’.

GEÏNTERESSEERD?

Geïnteresseerd in de functie van Junior Financial Controller? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

MEER INFORMATIE?

Algemene vragen kunnen worden gericht aan HR Manager Martijn Weinans, inhoudelijke vragen aan Bjorn Rikhof (Financial Controller) via +31(0)53 – 460 90 80.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!