BIO-ENERGIE OPLOSSINGEN

Over HoSt Group

HoSt Group, een groot familiebedrijf, is in 1991 ontstaan uit een samenwerking tussen Holec Projects en Stork, twee gerenommeerde leveranciers van energiesystemen. HoSt is uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van bio-energietechnologie voor het omzetten van afval in duurzame energie en waardevolle eindproducten. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden bio-energiesystemen die duurzame energie en waardevolle eindproducten produceren uit reststromen en de grootste uitdaging van onze generatie aanjagen: de energietransitie.

Ons team van meer dan 375 medewerkers, verspreid over 7 landen en met kantoren in de VS en Europa, zet zich in voor technologische oplossingen en innovaties voor duurzame energie wereldwijd en is toegewijd aan het realiseren van duurzaamheidsambities.

HoSt heeft meer dan 400 bio-energiesystemen gebouwd in meer dan 40 landen en biedt een volledig technologieportfolio onder één dak, waarbij wij naast de bouw van installaties ook 24/7 service en onderhoud en duurzame energie als dienst aanbieden voor warmte, elektriciteit en duurzame gassen. HoSt heeft de portefeuille van duurzame gastechnologie uitgebreid en versterkt door waterstoftechnologie toe te voegen via de overname van het bedrijf HyGear begin 2023.