HoSt is ontstaan in 1991 uit een samenwerking tussen Holec Projects en Stork, beide gerenommeerde leveranciers van energiesystemen.

Vanaf 1999 is HoSt een volledig onafhankelijke organisatie wiens activiteiten zich 100% richten op de technologische ontwikkeling van afval naar energie-systemen voor de verwerking van biomassa en afvalstromen en de levering van systemen voor de duurzame opwekking van energie uit biomassa en afval. HoSt heeft ervaring met en is gespecialiseerd in de verwerking van diverse afvalstromen uit de voedselverwerkende industrie en agrarische (bij)producten, zoals mest, stro, kaf en gras(maaisel).

HoSt is gegroeid tot een zeer belangrijke Europese leverancier van bio-energiesystemen met meer dan 27 jaar ervaring, een groot serviceteam door heel Europa en een team van meer dan 120 ingenieurs die onze geavanceerde bio-energiesystemen ontwerpen, bouwen en installeren.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en we bieden doorlopend stage- en afstudeeropdrachten aan. Bekijk onze carièrrepagina voor actuele vacatures, stages en afstudeeropdrachten.

Bio-energie specialist

“Biomassa energiesystemen spelen een steeds grotere rol in de markt van duurzame groene energieproductie. HoSt wil een bijdrage leveren aan het doel om steeds meer duurzame energie te produceren. HoSt streeft ernaar om marktleider te zijn of te worden in Nederland en een belangrijke speler te zijn op de Europese markt voor het leveren van biomassa energiesystemen. Een sterke focus op de onderzoek en ontwikkeling van de technologie voor toepassingen in de praktijk vormt de basis voor de positie van HoSt in de energiemarkt”.

Herman Klein Teeselink
Directeur HoSt sinds 1991