BIO-ENERGIE OPLOSSINGEN

Over HoSt | #1 in bioafval naar bio-energie

HoSt is in 1991 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Holec Projects en Stork, twee gevestigde leveranciers van energiesystemen.

Vanaf 1999 is HoSt een volledig zelfstandig bedrijf waarvan de activiteiten 100% gericht zijn op de technologische ontwikkeling van waste-to-energy systemen voor de verwerking van biomassa en afvalstromen en de levering van systemen voor de duurzame opwekking van energie uit biomassa en afval. HoSt heeft ruime ervaring opgebouwd in het verwerken van diverse afvalstromen uit de voedselverwerkende industrie en bijproducten uit de landbouw.

HoSt is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met meer dan 200 ingenieurs, een groot serviceteam in heel Europa, meerdere kantoren in zowel de VS als Europa, een groot netwerk van verkoopvertegenwoordigers en partnerdistributeurs, en bio-energieprojecten over de hele wereld.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en bieden doorlopend stageplaatsen en afstudeeropdrachten aan. Bezoek onze werken-bij-host-pagina voor actuele vacatures.

Bio-energie en waardevolle eindproducten

Bio-energie installaties van HoSt dragen bij aan het succes van een circulaire economie door hernieuwbare energie te produceren, uitdagingen op het gebied van afvalbeheer op te lossen en waardevolle eindproducten te creëren uit organisch afval.