BIO-ENERGIE OPLOSSINGEN

Over HoSt | #1 in Bio-energie uit Bioafval

HoSt is ontstaan in 1991 uit een samenwerking tussen Holec Projects en Stork, beide gerenommeerde leveranciers van energiesystemen.

Vanaf 1999 is HoSt een volledig onafhankelijke organisatie wiens activiteiten zich 100% richten op de technologische ontwikkeling van afval naar energie-systemen voor de verwerking van biomassa en afvalstromen en de levering van systemen voor de duurzame opwekking van energie uit biomassa en afval. HoSt heeft ervaring met en is gespecialiseerd in de verwerking van diverse afvalstromen uit de voedselverwerkende industrie en agrarische (bij)producten, zoals mest, stro, kaf en gras(maaisel).

HoSt is gegroeid tot een zeer belangrijke wereldwijde leverancier van bio-energiesystemen met een groot serviceteam door heel Europa en een team van meer dan 180 ingenieurs die onze geavanceerde bio-energiesystemen ontwerpen, bouwen en installeren. HoSt heeft in zowel de Verenigde Staten als Europa kantoorvestigingen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en we bieden doorlopend stage- en afstudeeropdrachten aan. Bekijk onze carièrrepagina voor actuele vacatures, stages en afstudeeropdrachten.

Bio-energie specialist

“HoSt biomassa energie-installaties dragen bij aan het succes van een circulaire economie door het produceren van hernieuwbare energie, het oplossen van het afvalprobleem en het creëren van waardevolle eindproducten uit organisch afval. We streven ernaar om marktleider en een belangrijke speler wereldwijd te zijn met onze meest geavanceerde bio-energiesystemen”, zegt Herman Klein Teeselink, CEO van HoSt sinds 1991.