Ontmoet HoSt op GreenTech Amsterdam (14-16 juni)

HoSt Group is aanwezig bij GreenTech Amsterdam, Nederland. GreenTech is dé ontmoetingsplek van de (glas)tuinbouw. HoSt Group levert biomassa- en houtketels, onze ketels winnen duurzame warmte, elektriciteit en CO2 terug. Dus bent u op zoek bent naar innovatie en duurzaamheid? Kom dan naar GreenTech! Registreer nu en ontvang een gratis ticket!

Waarom kennismaken met HoSt Group?

Kom naar GreenTech om meer te leren over onze efficiënte biomassa- en houtketels. HoSt levert biomassa- en houtketels met de best beschikbare thermische energie conversie en NO-NOx technologie. Deze ketels zijn de oplossing om gasketels in uw kas te vervangen.

Biomassa- en houtketels zetten afval en biomassa, zoals houtafval, stro, kaf, of andere organische reststoffen die in grote hoeveelheden beschikbaar zijn, om in duurzame warmte, elektriciteit en CO2. Onze ketels kunnen dus duurzame elektriciteit, warmte, en (vloeibare) CO2 aan uw kas leveren. HoSt heeft wereldwijd meerdere biomassa- en houtketels gerealiseerd in elke branche.

Kom langs bij onze gedeelde stand 01.653 met Bright Renewables, voor meer informatie over onze biomassa- en houtketels!

VR 360 tour

Bij onze stand 01.653 kunt u een kijkje nemen in een biomassaketel via een unieke VR 360 tour. De biomassaketel staat in Bemmel, Nederland. De omliggende kassen nemen gezamenlijk duurzame warmte direct af van HoSt. HoSt heeft hiervoor de nieuwe generatie 15MWth biomassaketel gerealiseerd die HoSt ook commercieel exploiteert. Met de duurzame warmteleveringsdienst van HoSt hebben de glastuinders geen omkijken naar de installatie. Het onderhoud en de bedrijfsvoering wordt volledig door HoSt uitgevoerd.

GreenTech

GreenTech vindt plaatst in RAI Amsterdam, het is een meerdaags evenement en het is uw kans om (glas)tuinbouwoplossingen uit de eerste hand te ervaren. GreenTech is het platform voor de technologische tuinbouw in Nederland, waar professionals uit de industrie van over de hele wereld, inclusief HoSt, samenkomen om te verbinden, te netwerken, kennis te delen en zaken te doen.