Nieuwe vacatures: Verkoper/Sales Engineer & Procesoperator

Altijd al willen werken in de duurzame energie? Door het toenemende aantal projecten is HoSt op zoek naar een Verkoper / Sales Engineer voor de verkoop van onze biomassa ketel installaties en naar een Procesoperator voor onze nieuwe biomassa warmte/kracht-installatie in de regio Andijk (West-Friesland). Bekijk de volledige vacatures op onze vacaturepagina

Verkoper / Sales Engineer

Om ons groeiende klantenbestand optimaal te kunnen bedienen zijn wij per direct op zoek naar een Verkoper of Sales Engineer voor de verkoop van onze biomassa- en afvalgestookte ketel installaties. De nadruk bij deze functie ligt op het commerciële aspect. Daarnaast is het wenselijk dat je enige affiniteit hebt met techniek. Lees de volledige vacature.

Procesoperator (regio Andijk)

Voor onze biomassa ketel installatie in de regio Andijk (West-Friesland) zoekt HoSt ter ondersteuning een procesoperator. Deze installatie produceert op een duurzame en geavanceerde manier zowel stoom (warmte) en elektriciteit (kracht) uit hout. Als procesoperator ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het proces. De verwachte startdatum ligt in het najaar van 2019. Bekijk de volledige vacature.