Internationaal succes van HoSt Groep bekroond met top 3 notering in ‘FD Gazelle Internationaal 2023’

HoSt Group is een van de Nederlandse bedrijven met het meeste internationale succes. Na de aankondiging dat HoSt was geselecteerd, kunnen we eindelijk onthullen dat we een top drie notering hebben gekregen. Als wereldwijde technologieleider is HoSt trots op de erkenning van onze internationale groei en succes. Vorig jaar stond HoSt ook al in de top 15 van onze categorie van de FD Gazellen 2022.

Dit is een bekroning van onze internationale inzet. Maar veel belangrijker is dat we impactvolle projecten realiseren die zorgen voor een transitie naar duurzame energie en energiezekerheid, een dringende noodzaak die ver buiten onze eigen landsgrenzen reikt. HoSt is actief met projecten in meer dan 40 landen op 5 continenten en heeft lokale kantoren in 7 landen.

Het Financieele Dagblad reikte dit jaar voor het eerst de ‘Het Financieele Dagblad‘ uit voor bedrijven met internationaal succes. In totaal meldden 64 bedrijven zich aan, 54 bedrijven voldeden aan de strenge criteria en 11 werden door de jury geselecteerd. HoSt Groep haalde na een jurybeoordeling de top drie.