HoSt bestaat vandaag, 18 oktober 2016, precies 25 jaar. We vieren 25 jaar al vol energie als één van de grootste leveranciers van bio-energie installaties in Europa.

Directeur Herman Klein Teeselink: “We groeien al twaalf jaar lang met gemiddeld 30 procent per jaar. Wie weet wat de toekomst HoSt brengt. Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst van biovergisting ligt in hernieuwbaar aardgas. Dus, laten we gaan voor nog eens 25 jaar HoSt”.

25 jaar HoSt

HoSt is ontstaan in 1991 uit Holec Projects en Stork – twee gerenommeerde leveranciers van energiesystemen. Sinds 1999 is HoSt een zelfstandige onderneming die zich volledig richt op de technologische ontwikkeling van de verwerking van bijzondere biomassastromen en de levering van systemen voor duurzame energieopwekking uit biomassa. HoSt heeft zeer ruime ervaring in het verwerken van uiteenlopende afvalstromen uit de levensmiddelen-industrie en van agrarische restproducten zoals stro, kaf en restgras.

Viering & opening

In november viert heel HoSt het 25-jarig jubileum tijdens een groot bedrijfsfeest. In april 2017 wordt het 25-jarig bestaan officieel gevierd samen met de opening van het nieuwe pand, dat nodig is om alle nieuwe medewerkers van HoSt te huisvesten.

Houd onze website, Twitter of LinkedIn in de gaten voor het laatste nieuws.