HoSt neemt deel aan Biogaz Europe & Bois Energie in Nantes, Frankrijk (29-30 Jan.)

HoSt biedt een totaaloplossing voor bio-energie installaties. Daarom kondigen we met genoegen aan dat we deelnemen aan zowel Biogaz Europe als Bois Energie om u de mogelijkheid te bieden de informatie te ontvangen die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat u uw zakelijke doelstellingen bereikt. Beide beurzen zijn van 29-30 januari in het ExpoNantes le Parc des Expositions (tentoonstellingspark) in Nantes, Frankrijk.

Het HoSt Frankrijk biogas-team ziet u graag bij onze stand B38 in de Grand Palais-sectie en het HoSt houtenergie-team ziet u graag bij onze stand W45 in hal 2.

BOIS ENERGIE

» STAND W45

BIOGAZ EUROPE

» STAND B38

Bois Energie

Bois Energie is een tweedaagse internationale beurs over houtenergie uit verschillende houtachtige bronnen dat kan worden toegepast in verschillende processen in vele industrieën. HoSt levert hout-, biomassa- en afvalgestookte ketels en warmtekrachtcentrales met een ketelcapaciteit van 2 MWt tot 50 MWt en tot 12 MWe voor de productie van bio-energie uit afvalhout. Ga naar www.boisenergie.com voor meer informatie over dit evenement.

Biogaz Europe

Biogaz Europe is een tweedaagse internationale beurs over groen, hernieuwbaar gas uit verschillende organische afvalstromen door middel van methanering, ook bekend als anaerobe vergisting. De anaerobe vergistingsinstallaties van HoSt dragen bij aan het succes van een circulaire economie door het produceren van hernieuwbare energie, oplossen van afvalvraagstukken en creëren van waardevolle eindproducten uit organisch afval. Ga naar www.biogaz-europe.com voor meer informatie over dit evenement.

Neem contact met ons op of bezoek onze stands voor meer informatie!