HoSt Mixing/Dosing Feeder®

Het meest toegepaste vaste stof invoersysteem is een meng/doseer bak. Het voordeel van dit systeem is dat het de meeste flexibiliteit biedt voor verschillende soorten invoer substraten. Tevens is het de meest robuuste manier van het invoeren van vaste stof.

De bak van de vaste stof invoer is voorzien van een coating, die slijtage en corrosie voorkomt. Doordat de meng/doseer bak is geplaatst op weegcellen is een nauwkeurige invoer van verschillende producten mogelijk. De meng/doseer bak is voorzien van invoervijzels die zorgen voor een homogene invoer naar de vergisters.

De meng/doseer bak van HoSt kan worden geleverd in verschillende formaten (20 – 80 m³), afhankelijk van de dagelijkse hoeveelheid vaste stof.

HoSt Moving Feeder®

Container met bewegende vloer. Grote bewegende vloer voor het voeden van homogene stromen zoals mais en ander los materiaal.

HoSt Biomix Feeder®

Met dit systeem wordt een mengsysteem toegepast waarbij de vaste stof vermengd wordt met vloeistoffen/digestaat. Onderdeel van dit systeem is een HoSt BioCut, waarmee de biomassa verkleind wordt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vaste stof invoersystemen ontvangen of wilt u weten wat HoSt voor u kan doen? Neem contact met ons op.