HoSt Pumping Technology

HoSt levert verschillende soorten pompen. Afhankelijk van het input materiaal en de klant-specifieke situatie biedt HoSt de meest geschikte oplossing voor het verpompen van massa naar de vergisters. Pompen van HoSt kenmerken zich door o.a. de goede menging, het pompen over grotere afstanden en het gemak in onderhoud.

Worm Pomp

De HoSt Multipump® is een pomp voor dikke vloeistoffen en nauwkeurige dosering. De worm pomp is zeer compact, geschikt voor elke locatie. Daarnaast is de pomp gemakkelijk in onderhoud, flexibel toepasbaar op verschillende installaties en leidingwerk en heeft het een laag geluidsniveau.

Versnijdende Pomp

Met een versnijdende pomp kunnen vaste stoffen zoals mais en vloeibare stoffen zoals vloeibare mest gehomogeniseerd worden voor een verhoogde biogasproductie. Tegelijkertijd worden ongewenste onderdelen zoals stenen vastgehouden in de separator om schade aan de pomp te voorkomen. De homogene massa wordt automatisch naar de vergisters gepompt.

Lobben Pomp

De lobben pomp is zeer geschikt voor het verpompen van mest. De lobben pomp is krachtig, zelfaanzuigend en ongevoelig voor grove delen. De lobben pomp is door zijn compacte omvang zeer flexibel inzetbaar en ook geschikt voor kleinere ruimtes. Het onderhoud kan eenvoudig en snel, zonder dat een demontage nodig is.

Piston Pomp

De piston pomp kan materiaal zoals mest (ondergronds) verpompen over grote afstanden. De piston pomp is er in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de bedrijfssituatie.

Meer informatie en bestellen

Benieuwd naar een oplossing op maat? Neem contact op met HoSt.