BIOGASINSTALLATIES

HoSt biedt een totaaloplossing voor biogasinstallaties. Voor de productie van biogas uit anaerobe vergisting van alle mogelijke beschikbare organische afvalstromen en voor de productie van andere duurzame eindproducten. De bewezen en toonaangevende biogastechnologie van HoSt garandeert een rendabele en zeer efficiënte biogasinstallatie voor landbouw, industrie, slib of 100% mest. Een type biogasinstallatie voor elke behoefte.

De HoSt biogasinstallaties zijn geschikt voor allerlei soorten organische reststromen, zoals mest, stro, slib, verlopen supermarkt producten, gft-afval, agrarisch organisch afval en industrieel organisch afval. En geschikt voor verschillende toepassingen, zoals groen gasproductie door middel van biogasopwerking of warmte en elektriciteit met een warmtekrachtkoppeling (wkk-systeem).

Biogas is een duurzaam gas en een duurzame energiebron, geschikt voor verschillende toepassingen. Componenten van de hoogste kwaliteit en de toepassing van geavanceerde technologieën resulteren in onze biogasinstallaties met het hoogste rendement. De HoSt biogasinstallaties types zijn:

Biogasinstallaties voor alle inputstromen

HoSt heeft een grote expertise opgebouwd in de verwerking en verwaarding van diverse soorten biomassa afvalstromen, bijvoorbeeld van de voedselverwerkende industrie en bijproducten uit de landbouw. De HoSt biogasinstallaties zijn beschikbaar in verschillende types en geschikt voor alle soorten inputstromen.

Mest

Mais

Stro

(Berm) gras

Slib

Vervuild organisch afval

GFT-afval

Supermarktafval

Slachtafval

Suikerbietenpulp

Toepassing van biogas

Het geproduceerde biogas heeft meerdere toepassingen. Het biogas kan worden opgewerkt tot groen gas van aardgaskwaliteit met de biogasopwerkingstechnologie van HoSt. Het groen gas kan worden ingevoed en worden gedistribueerd via het aardgasnet of kan worden omgezet naar bio-CNG als transportbrandstof voor voertuigen. Een andere mogelijkheid is het omzetten van het biogas naar warmte en elektriciteit met een warmtekrachtkoppeling (WKK) unit die het geproduceerde biogas verbrandt.

Levering van biogasinstallatie componenten

Naast de vergistingsinstallatie levert HoSt ook voorbewerkingsapparatuur, sanitatie-eenheden voor materiaal van categorie 2 en 3, nabewerkingsinstallaties, de biogasbehandeling, separate gasopslageenheden en de energievoorziening. HoSt kan de turn-key realisatie van een geheel biogasproject op zich nemen, maar kan ook losse onderdelen voor de biogasinstallatie verzorgen. Alle biogasinstallaties worden afgewerkt met damwandprofiel of met elke andere door de klant gewenste afwerking.

NEEM CONTACT MET ONS OP

HoSt bouwt biogasinstallaties op maat, geoptimaliseerd voor elke specifieke situatie. Afhankelijk van de samenstelling van het invoermateriaal kan HoSt adviseren welke biogasinstallatie het meest geschikt is. Geïnteresseerd of meer informatie nodig? Neem contact op met HoSt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.