BIOGASINSTALLATIES

HoSt ontwerpt, levert, bouwt en onderhoudt wereldwijd biogasinstallaties voor de productie van biogas uit anaerobe vergisting. De biogasinstallaties zijn geschikt allerlei soorten organische reststromen, zoals mest, stro, slib, verlopen supermarkt producten, gft-afval, agrarisch organisch afval en industrieel organisch afval.

Componenten van de hoogste kwaliteit en de toepassing van geavanceerde technologieën resulteren in biogasinstallaties met het hoogste rendement voor onze klanten. De HoSt biogasinstallaties types zijn:

Biogasinstallaties voor alle inputstromen

HoSt heeft een grote expertise opgebouwd in de verwerking en verwaarding van diverse soorten biomassa afvalstromen, bijvoorbeeld van de voedselverwerkende industrie en bijproducten uit de landbouw. De HoSt biogasinstallaties zijn beschikbaar in verschillende types en geschikt voor alle soorten inputstromen.

Mest

Mais

Stro

(Berm) gras

Slib

Vervuild organisch afval

GFT-afval

Supermarktafval

Slachtafval

Suikerbietenpulp

Toepassing van biogas

Het geproduceerde biogas heeft meerdere toepassingen. Het biogas kan worden opgewerkt tot groen gas met aardgaskwaliteit met de biogasopwerkingstechnologie van HoSt. Het groen gas kan worden ingevoed op het aardgasnet of worden omgezet naar CNG als transportbrandstof voor voertuigen. Een andere mogelijkheid is het omzetten van het biogas naar warmte en elektriciteit met een warmtekrachtkoppeling (WKK) unit die het geproduceerde biogas verbrandt.

Levering van biogasinstallatie componenten

Naast de vergistingsinstallatie levert HoSt ook voorbewerkingsapparatuur, sanitatie-eenheden voor materiaal van categorie 2 en 3, nabewerkingsinstallaties, de biogasbehandeling, separate gasopslageenheden en de energievoorziening. HoSt kan de turn-key realisatie van een geheel biogasproject op zich nemen, maar kan ook losse onderdelen voor de biogasinstallatie verzorgen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

HoSt bouwt installaties op maat, geoptimaliseerd voor de klant specifieke situatie. Alle installaties worden afgewerkt met damwandprofiel of met elke andere door de klant gewenste afwerking. Afhankelijk van de samenstelling van het materiaal kan HoSt adviseren welke installatie het meest geschikt is. Geïnteresseerd, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met HoSt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.