Bezoek HoSt op Ligna van 27-31 mei

HoSt presenteert van 27 t/m 31 mei zijn biomassa gestookte bio-energieoplossingen op LIGNA in Hannover, Duitsland, waar de grootse technologieproviders uit meer dan 50 landen aanwezig zullen zijn.

Kom langs bij onze stand B59, gevestigd in hal 25 en leer hoe de houtachtige productieresten omgezet kunnen worden naar waardevolle energie. Onze warmtekrachtkoppelingsoplossingen (WKK) staan ​​bekend om hun duurzaamheid en brandstof-flexibiliteit. Ze zijn moeiteloos te stoken met een brede variëteit aan biomassabrandstoffen zoals RDF, hout, stro, kaf, olijfpulp, kippenmest en ander (organisch) afval, met een zeer lage impact op het milieu.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met ons team.

Over LIGNA

De volgende editie van LIGNA vindt plaats van 27 tot 31 mei 2019 in Hannover, Duitsland, waar bedrijven van over de hele wereld samenkomen om hun moderne verwerkingsoplossingen, toepassingen en concepten voor de hele bosbouw- en houtindustrie te presenteren. LIGNA wordt georganiseerd door de Deutsche Messe en de Duitse vereniging van houtbewerkingsmachines (VDMA Holzbearbeitungsmaschinen).