Bezoek HoSt op de IFAT 2022 in München, 30 mei – 3 juni

Ontmoet het HoSt team op de IFAT 2022 in München, Duitsland van 30 mei tot 3 juni. Het HoSt team heet u van harte welkom op stand 150 in hal A4. Zorg ervoor dat u aanwezig bent en neem een unieke VR 360 tour door een van onze biogasinstallaties en een van onze biomassaketels met NO-NOx technologie voor de schoonste energieproductie. Ons team van biogas- en thermische energie-experts helpt u graag bij uw bio-energieproject(en).

Waarom HoSt ontmoeten?

In de laatste drie decennia heeft HoSt Group een volledige technologie ontwikkeld rond duurzame energie: anaerobe vergisting, opwaardering van biogas tot biomethaan, CO₂ afvang en vervloeiing en bio-LNG, duurzame warmte en elektriciteit door thermische conversie van houtafval, RDF en afval, wat HoSt de meest complete speler op de markt maakt. HoSt is een one-stop-shop in termen van de omvang van de technologieportfolio, naast de bouw van bio-energie-installaties, biedt HoSt ook 24/7 service en onderhoud en duurzame energie als een dienst voor warmte, elektriciteit en duurzaam gas.

Bezoek HoSt op de IFAT om meer te weten te komen over onze efficiënte biogasinstallaties, biomassaketels en onderhoudsdiensten. HoSt biogasinstallaties produceren duurzame energie door de anaerobe vergisting van organisch biomassa-afval. Onze technologie maakt het mogelijk om een breed scala aan biomassastromen anaeroob te vergisten en met een hogere organische belasting te werken dankzij geoptimaliseerde dosering en menging. Dankzij deze toegepaste mengtechnologie, bereikt het de hoogste processtabiliteit. Daarnaast kan met onze technologie waardevolle eindproducten uit het digestaat worden geproduceerd. HoSt heeft wereldwijd meerdere biogasinstallaties gerealiseerd in elke industrie.

HoSt levert ook biomassa gestookte warmte- en krachtcentrales met de best beschikbare thermische energie conversie en NO-NOx technologie. Biomassaketels zetten afval en biomassa, zoals houtafval, stro, kaf of andere organische reststoffen die in grote hoeveelheden beschikbaar zijn, om in duurzame warmte, elektriciteit en CO₂.

Het HoSt team bespreekt onze duurzame energietechnologieën graag met u om uw duurzaamheidsambities kracht bij te zetten.

VR 360 rondleiding

Op onze stand 150 in hal A4 kunt u een kijkje nemen in een biogasinstallatie of een biomassaketel via een unieke VR 360 tour. De biogasinstallatie is een project van HoSt en bevindt zich op een veehouderij in Noyal-Chatillon bij Rennes, Frankrijk. De biogasinstallatie wordt gekenmerkt door zijn innovatieve kenmerken die de energie- en onderhoudsefficiëntie verbeteren, wat resulteert in maximale prestaties. HoSt trad op als one-stop leverancier voor dit turnkey biogasproject.

De biomassaketel is gelegen in Bemmel, Nederland. De omliggende kassen nemen gezamenlijk direct duurzame warmte af van HoSt. Hiervoor heeft HoSt de nieuwe generatie 15MWth biomassaketel gerealiseerd die HoSt ook commercieel exploiteert. Met de duurzame warmteleveringsdienst van HoSt hebben de glastuinders geen omkijken naar de installatie. Het onderhoud en de bedrijfsvoering wordt volledig door HoSt uitgevoerd.

IFAT 2022

IFAT 2022 zal worden gehouden in de Messe München, gelegen in het oosten van München, Duitsland van 30 mei tot 3 juni. Het is een meerdaags evenement en een vooraanstaande vakbeurs voor water-, riool-, afval- en grondstoffenbeheer. De conferentie biedt sponsors en exposanten, waaronder HoSt, goede mogelijkheden om te netwerken en nieuwe contacten op te bouwen.