BIOMASSAGESTOOKTE KETELINSTALLATIES VOOR LANDBOUW & AGRARISCHE RESTSTROMEN

Biomassa-energie is uitermate geschikt voor de landbouwindustrie en agrarische reststromen zijn geen afval, maar de perfecte brandstof voor energieproductie.

De zeer efficiënte HoSt biomassa gestookte ketelinstallaties zijn in staat om agrarische reststoffen te stoken voor de productie van hernieuwbare warmte, elektriciteit en stoom met de laagste emissies. Landbouwresiduen zoals zonnebloemzaadschillen, rijstschillen en rijststro, afval van kasgroenten en cacaodoppen en nog veel meer. Toepassingen zijn bijvoorbeeld stadsverwarming, energieopwekking, industriële stoom voor industriële processen, zoals brouwerijen, papier/kartonfabrieken, kaasfabrieken en warmte en CO2 voor de glastuinbouw.

  • Zonnebloemschil
  • Rijstschil / stro
  • Resten van gewassen / groenten
  • Cacaodoppen / schil
  • Besteed graan / graanafval
  • Maïs / Graanschillen & amp; kolven

PRODUCTIE VAN ZONNEBLOEMOLIE

RIJSTPRODUCTIE (RIJSTHUSK / STRO)

KASRESTEN (GEWASRESTEN)

CACAO PRODUCTIE

BROUWERIJEN (UITGEBRACHTE GRAAN)

MAÏS / MAÏS (COBS / HUSK)

Geoptimaliseerde ketelinstallatie voor de landbouw

Geschikt voor elk agrarisch bedrijf en voor het stoken van vele soorten landbouwresten. Een groot stralingsgedeelte is cruciaal bij het stoken van landbouwresten. Deze agrarische restbrandstoffen bevatten veel mineralen met een laag assmeltpunt. HoSt ontwikkelde een ketelinstallatie die de verdampte mineralen kan laten stollen door straling om overmatige vervuiling van de ketel te voorkomen. In de HoSt-oven worden de wanden van de oven om dezelfde reden gekoeld en ook vanwege de baktemperatuur op het rooster. Dit laatste wordt bereikt door rookgasrecirculatie onder het rooster. Voor het verwarmen van een kas is de HoSt warmwaterketel de beste keuze.