Crowdfunding voor realisatie Groen Gas Installatie Van Eijck

HoSt heeft de opdracht gekregen voor de realisatie van de Groen Gas installatie van familiebedrijf Van Eijck in het Brabantse Alphen. Via de crowdfundingsactie op Oneplanetcrowd is investeren in het duurzame bio-energieproject mogelijk. Dit is het eerste biogas project op Oneplanetcrowd.

Van Eijck streeft ernaar het bedrag van €900.000 te crowdfunden. Ook een steentje bijdragen? Meer informatie en investeren is mogelijk via de crowdfundingspagina op Oneplanetcrowd.

Groen Gas uit mest

De HoSt biogasinstallatie gaat ruim 40.000 ton mest per jaar verwerken. Het geproduceerde biogas uit de mest wordt via een geavanceerde gasbehandelingstechniek opgewerkt tot 1.6 miljoen Nm3 groen gas per jaar. Dit hoogwaardige groen gas wordt direct geleverd aan het Nederlandse aardgasnetwerk en gaat maar liefst 1100 woningen voorzien van duurzame energie. HoSt zal naast de levering en bouw van de installatie ook het onderhoud verzorgen op basis van een all-in 24/7 service contract.