HoSt: Specialist in biomassa energiesystemen

HoSt is één van de grootste leveranciers van bio-energie installaties in Europa. De expertise van HoSt richt zich op de technologische ontwikkeling van de verwerking van biomassastromen en de levering van systemen voor duurzame energieopwekking uit biomassa. HoSt levert biogasinstallaties voor boerderij en industrie, biogasopwerking systemen, biomassa- en afvalgestookte ketels en warmtekrachtinstallaties (WKK’s – cogeneratie) en wervelbedvergassers.

Naast de levering van complete installaties ontwikkelt HoSt een breed scala aan onderdelen en componenten voor de optimalisatie van bio-energie systemen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en monteren van installaties en een groot service team door heel Europa is HoSt uw ideale partner op het gebied van bio-energiesystemen.

HoSt - Van Afval naar Duurzame EnergieBIOMASSA VERGISTING

Meer dan 25 jaar ervaring met biogasinstallaties zowel op boerderijschaal als voor industrieel afval. Kwalitatief hoogwaardige installaties. Het biogas kan worden verstookt in een warmte/krachtinstallatie en worden omgezet in elektriciteit en warmte of kan worden opgewerkt naar groen gas.

BIOMASSA WKK’S / BIOMASSA KETELSwoodchp

Ontwerpen, bouwen, bedrijven en onderhouden van biomassa gestookte energie installaties. Flexibel in brandstof, hoog in efficiëntie en beschikbaarheid. HoSt levert biomassa gestookte installaties vanaf 1 MWt tot 50 MWt.

 

BIOGASOPWERKING

Opwerken van biogas naar aardgaskwaliteit (groen gas) met de Bright Biomethane biogasopwerkingssystemen. Hoge scheidingsefficiëntie door toepassing van membraantechnologie. Compact systeem, eenvoudige bedrijfsvoering. Systemen vanaf 40 Nm3/h tot 5.000 Nm3/h en hoger.

SERVICE & ONDERHOUD

Groot serviceteam door heel Europa voor 24/7 onderhoud aan bio-energie installaties. Gekwalificeerde en gecertificeerde onderhoudsmedewerkers. All-in Service of onderhoud op afroepbasis. Vraag naar meer informatie.